![]() |
|
|
תקציר הספר
עשבי התיבול הטריים הופכים אפילו את המנה הפשוטה ביותר למשהו מיוחד. המתכונים שהבאנו כאן מראים איך אפשר להשתמש בעשבי התיבול הנפוצים בבישול היומיומי ואיך ניתן לשפר כל מנה. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`.
פרסומת
לקט ספרים מאת איילת לטוביץ
שם הספר |
---|
אוכל הודי - אז מה אוכלים היום? # |
איטלקי - אז מה אוכלים היום? # |
תאילנדי - אז מה אוכלים היום? # |
סלטים - אז מה אוכלים היום? # |
מתנות טעימות - אז מה אוכלים היום? # |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של איילת לטוביץ
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים