מטעמים עם עשבי תיבול - אז מה אוכלים היום? # / איילת לטוביץ

מטעמים עם עשבי תיבול

איילת לטוביץ

אז מה אוכלים היום?
יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2000, מכיל 63 עמודים, בישול ואפיה » אוספים - מכל הבא ליד







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
835 התעניינו בספר

תקציר הספר
עשבי התיבול הטריים הופכים אפילו את המנה הפשוטה ביותר למשהו מיוחד. המתכונים שהבאנו כאן מראים איך אפשר להשתמש בעשבי התיבול הנפוצים בבישול היומיומי ואיך ניתן לשפר כל מנה. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`.



פרסומת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ