אוכל מוקפץ - אז מה אוכלים היום?

איילת לטוביץ'

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, מכיל 63 עמודים, בישול ואפיה » אוספים - מכל הבא ליד


הוסף לסל
קנה חדש: ₪16.00 ₪15.20





ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
824 התעניינו בספר

תקציר הספר
ממש ארוחה בן רגע. ההקפצה היא אחת הדרכים המהירות, והבריאות ביותר לבישול. לפניכם מיגוון מתכונים מובחרים, שיוכיחו כמה טעים וקל הכנה האוכל המוקפץ. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`. החוברת מצורפת חינם לכל רכישה של מעל 150 ש"ח.







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ