![]() |
|
|
תקציר הספר
בישול ואכילת מזון מקרבים אותנו אל הטבע. אנו מקבלים את רוב צרכינו מן הטבע הסובב אותנו ובכך הופכים אותו לחלק מאיתנו.טעימים מן הטבע הינו ספר בישול ייחודי. הספר בנוי ממתכונים טעימים של מזון טבעי, קלים להכנה ומכילים מרכיבים המצויים בהישג יד. כל אדם, גם אם אינו מצוי ברזי הבישול יכול לבשל את מתכוני הספר ולאכול בהנאה. מטרת הספר היא להביא לאכילה מאוזנת והרמונית.לצורכי המזון הטבעי הספר מהווה גשר בדרך אל פילוסופית חיים המקרוביוטים. בהקדמה מופיעים מושגים והגדרות מתוך ספר המקרוביוטיקה של מיציו קושי, אשר עם ג´ורג´ אוסאווה הביא מיפן למערב את המקרוביוטיקה בתחילת המאה ה- 20. כיום, פילוסופיה ודרך החיים מקרוביוטים נפוצות ומושמות בעולם כולו.במתכוני הספר שלנו מוצרים מהמקרוביוטיקה המודרנית עם מוצרים מעובדים ופרק התחליפים מתרגם את המוצרים התעשייתיים למוצרים המקובלים על המקרוביוטיקה.המתכונים מהווים שילוב הרמוני של המזרח ומערב, ונוסו בהצלחה על טועמים בארצות שונות, הספר מאפשר ליהנות ממנעמי המטבח תוך השגת איזון פנימי וחיצוני ויצור שילוב אידיאלי של גישה טבעית הוליסטית עם בישול גורמה.
מירה אפרתי (סופר על המוקד)
יועצת תזונה ודיאטה, נולדה במשפחה מקרוביוטית. היכרות עם היתרונות של תזונה בריאה לא פיצו על המחסור באוכל רגיל. היא הכניסה את המקרוביוטיקה למתכונים רגילים והתוצאה - ספר מתכונים המכיל אוכל בריאות עשיר, טעים, קל הכנה וממעט במגבלות. ... המשך לקרוא
|
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים