מלח הארץ - בישול בשטח, עם מיטב השפים בישראל / רמי גלבוע

מלח הארץ

בישול בשטח, עם מיטב השפים בישראל

רמי גלבוע

יצא לאור ע"י הוצאת ליאור שרף - הפצות, בשנת 2004, מכיל 173 עמודים,







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנים
1 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:39
1322 התעניינו בספר

תקציר הספר
השקשוקה פיתתה אותנו בגוון אדום עשיר, מנומר בכתמי צהוב ולבן, קרעי מרגז מגיחים מעל פני התבשיל כתרני אניות טרופות. ניחוח משגע של שום וביצים טריות כיסה את יפו, בינו תלש חתיכות גסות מהלחם הטרי, וגייסותינו המורעבים הסתערו על המחבת. "בלי מזלגות" קרא הדוקטור מעל רעש הגלים המתנפצים לרגלינו 'לאכול עם חתיכות לחם ובאצבעות!'. (בינו גבסו מסביר לצוות מלח הארץ נימוסים והליכות מסביב למחבת השקשוקה) מלח הארץ הוא לא עוד ספר מתכונים; זהו תיעוד כתוב ומצולם של מיטב המאכלים שבושלו על ידי הטובים בטבחי ישראל, סביב המדורה של מגזין הגה בשטח. הספר מיועד למטיילים בשטח ובכביש, המשתוקקים להכין ולאכול ארוחה טובה; שפע המתכונים ועצותיהם של השפים מאפשרים לג'יפאי הישראלי להרחיב את אופקיו הקולינריים תוך התנסות בחוויית בישול יוצאת דופן, ההופכת לבילוי חברתי. במלח הארץ תמצאו מתכונים בשריים וצמחונים, דגים, מרקים, לחמים וקינוחים, עם מידע עשיר על שיטות וכלים לבישול בשטח. הדלקת מדורה, ועוד. לצד המתכונים תקראו על חוויות קולינריות וקטעי מסע מרתקים ומצחיקים.







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ