|
|
|
תקציר הספר
השקשוקה פיתתה אותנו בגוון אדום עשיר, מנומר בכתמי צהוב ולבן, קרעי מרגז מגיחים מעל פני התבשיל כתרני אניות טרופות. ניחוח משגע של שום וביצים טריות כיסה את יפו, בינו תלש חתיכות גסות מהלחם הטרי, וגייסותינו המורעבים הסתערו על המחבת. "בלי מזלגות" קרא הדוקטור מעל רעש הגלים המתנפצים לרגלינו 'לאכול עם חתיכות לחם ובאצבעות!'. (בינו גבסו מסביר לצוות מלח הארץ נימוסים והליכות מסביב למחבת השקשוקה) מלח הארץ הוא לא עוד ספר מתכונים; זהו תיעוד כתוב ומצולם של מיטב המאכלים שבושלו על ידי הטובים בטבחי ישראל, סביב המדורה של מגזין הגה בשטח. הספר מיועד למטיילים בשטח ובכביש, המשתוקקים להכין ולאכול ארוחה טובה; שפע המתכונים ועצותיהם של השפים מאפשרים לג'יפאי הישראלי להרחיב את אופקיו הקולינריים תוך התנסות בחוויית בישול יוצאת דופן, ההופכת לבילוי חברתי. במלח הארץ תמצאו מתכונים בשריים וצמחונים, דגים, מרקים, לחמים וקינוחים, עם מידע עשיר על שיטות וכלים לבישול בשטח. הדלקת מדורה, ועוד. לצד המתכונים תקראו על חוויות קולינריות וקטעי מסע מרתקים ומצחיקים.
פרסומת
לקט ספרים מאת רמי גלבוע
| שם הספר |
|---|
| הג'יפ |
| ספר הג'יפ |
| ספר הג'יפ : טכניקות נהיגה וחילוץ, עצות וסיפורים, היסטוריה, נתונים ומבחני דרכים |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של רמי גלבוע
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים