תמרים ונהנים / רפי אהרונוביץ' סמדר לרר

תמרים ונהנים

רפי אהרונוביץ' סמדר לרר

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2002, מכיל 113 עמודים, בישול ואפיה » אוספים - מכל הבא ליד







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנים
1 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:84
601 התעניינו בספר


תקציר הספר
התמרים מצאו את מקומם על שולחני בייחוד בחגים ומועדים. כאשר התחלתי לבדוק את העניין לעומק ולגמרי במקרה, גיליתי את הסגולות הרבות שהם מוסיפים לתבשיל: עוצמה ועדינות. גילגלתי את הרעיון בין ידידי - שפים ובשלנים מכל רחבי הארץ - והם היו שותפים להתלהבותי. יחד הוצאנו את התמרים מארון המנות והקינוחים והעמדנו אותם כחומרי גלם מהשורה הראשונה. במטבח המודרני התמרים מככבים במנות קלאסיות מלזניה עם תמרים ועד תמרים ממולאים באגוזים ואפויים במי שושנים. ואכן, תמר עם כל דבר. נסו ותהנו, רפי אהרונוביץ'.


רשימות קריאה בהן מופיע תמרים ונהנים

המטבח הספרדי
סוזי דוד

מבשלים טבעוני - מתכוני מגזין מנטה לבישול טבעוני בכל עונות השנה
מגזין מנטה
מתכונים | יאיר ספרים בן 41 מ רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 חודשים


פרסומת







©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ