עוגות מהירות - אז מה אוכלים היום? # / איילת לטוביץ

עוגות מהירות

איילת לטוביץ

אז מה אוכלים היום?
יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2001, מכיל 63 עמודים, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
829 התעניינו בספר

תקציר הספר
שנייה אחרי שסגרו את החנויות נזכרתם שאין עוגה בבית. "סתם בשביל שיהיה משהו ליד הקפה," אתם אומרים, ולכן אנחנו מביאים לכם מתכונים לעוגות מהירות, מגוונות, שמצטיינות לצד כוס משקה חם. כמו כן תמצאו בספר הרבה עצות לאופה, ושלל ציפויים לשכלול. ללקק את הקערה, ולאסוף את הפירורים של עוגות "הבית" שאספנו עבורכם. הסדרה "אז מה אוכלים היום" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'.







©2006-2017 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ