![]() |
|
|
תקציר הספר
שנייה אחרי שסגרו את החנויות נזכרתם שאין עוגה בבית. "סתם בשביל שיהיה משהו ליד הקפה", אתם אומרים, ולכן אנחנו מביאים לכם מתכונים לעוגות מהירות, מגוונות, שמצטיינות לצד כוס משקה חם. כמו כן תמצאו בספר הרבה עצות לאופה, ושלל ציפויים לשכלול. ללקק את הקערה, ולאסוף את הפירורים של עוגות "הבית" שאספנו עבורכם.
הסדרה "אז מה אוכלים היום" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'.
הסדרה "אז מה אוכלים היום" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'.
פרסומת
לקט ספרים מאת איילת לטוביץ
שם הספר |
---|
אוכל הודי - אז מה אוכלים היום? # |
איטלקי - אז מה אוכלים היום? # |
תאילנדי - אז מה אוכלים היום? # |
סלטים - אז מה אוכלים היום? # |
מתנות טעימות - אז מה אוכלים היום? # |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של איילת לטוביץ
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים