![]() |
|
|
תקציר הספר
לכל אחד מאיתנו מתחשק לפעמים לבשל משהו באמת מוצלח, משהו בטעם וריח של מסעדה טובה. לרוב הרעיון הזה נגנז מהר מאוד, נוכח המחשבה על שעות של מאמץ ויזע במטבח המבהיל. הנאות פשוטות, כשמו כן הוא, מבטיח להפוך את הבישול לחוויה מהנה, במאמץ מינימלי. חנוך פרבר, מבין גדול באוכל, רקח מכל טוב הארץ, עשרות מתכונים ים - תיכוניים פשוטים, מלאי ניחוחות וצבעים, שביחד מרכובים ספר בישול אמיתי, בלי טריקים, ניסים ותחליפים, וכל זה בקלי - קלות. ואם החיבור הזה נראה לכם בלתי - אפשרי, פשוט תפתחו את הספר, איפה שיוצא, ותנסו - כמו כל האנשים המצולמים בו, שהכינו, בישלו, אפו והצליחו במטבח הפרטי שלהם. המתכונים בספר הזה ירכיבו ארוחה לשניים, לאור נרות, אבל גם סעודה משפחתית רבת - משתתפים; הם ירעננו בקיץ ויחממו בחורף; הם ימצאו פתרונות לשאריות אבל גם לקינוח מעודן. אז מי אמר שצריך לסבול בשביל להנות?
קוראים עכשיו
התחיל לקרוא לפני 13 שנים ו-4 חודשים
|
לקט ספרים מאת חנוך פרבר
שם הספר |
---|
ספר מתוק |
200 המסעדות הטובות בישראל - מסעדות בעיר ומחוץ לעיר, בתי קפה, דוכני מזון מהיר |
מדריך מפה לטיולי אוכל 2 |
מדריך מפה לטיולי אוכל 3 |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של חנוך פרבר
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים