בישול הודי - כשר / מדהור ג'אפרי

בישול הודי

כשר

מדהור ג'אפרי

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 1994, מכיל 220 עמודים, בישול ואפיה » מתכוני עמים







ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4
100% בנות
0 בנים   2 בנות
גיל ממוצע:46
7184 התעניינו בספר

תקציר הספר
מדהור ג´אפרי מאחרת אותך במטבח ההודי, על תבליניו, גווניו וטעמיו. בספר המעביר את ניחוחות הודו מבחר עשיר של מנות: חטיפים פיקנטיים, מיני בשרים ועוף טנדורי, תבשילי ירקות כמו צ´אטני ופולאו, לחמים הודיים כמו נאן ופורי וקינוחים כמו גלידה ומעדן גזר. הספר "בישול הודי" מרתק בדרך כתיבתו, מתובל בסיפורים ובניחוחות שדרכם מתוודע הקורא למנהגים ולאורחות חיים קסומים ורחוקים. במהדורה העברית הוא הותאם בקפדנות לצרכים המצויים בארץ. המבואות השונים מגרים את בלוטות הטעם, ויחד עם זה פותחים חלון להיכרות ולשימוש בתערובות תבלינים ובטעמים חדשים, וגרסאות מפתיעות של חבלי הודו השונים, המעניקים למטבח ההודי את אופיו העשיר, המגוון והמיוחד. מדהור ג´אפרי היא ילידה הודו, המוכרת בעולם משיעורי הבישול ההודי בטלוויזיה, ששודרו אף בתוכניות הכבלים בארץ. ספרה "בישול הודי" נחשב בעולם ל"תנ"ך" בכל הנוגע למטבח ההודי, על כל גווניו, ונמכר במליוני עותקים ובעשרות שפות.


הקורא עיר הקורא מתי
שרה לבקוביץ תל אביב לפני 5 שנים ו-4 חודשים מענה


פרסומת



התחילה לקרוא לפני 10 שנים


לקט ספרים מאת מדהור ג'אפרי
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של מדהור ג'אפרי






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ