בישול לפסח / רות קינן

בישול לפסח

רות קינן

יצא לאור ע"י הוצאת כתר, בשנת 1998, מכיל 144 עמודים, בישול ואפיה » אוספים - מכל הבא ליד







ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4
100% בנות
0 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:39
1793 התעניינו בספר

תקציר הספר
איסור אכילת חמץ בפסח עושה את הבישול והאפייה בחג לאתגר של ממש. כל מאכל בצק שתסס, מכל חמשת מיני הדגן, אסור. כיצד אפוא אופים לחמניות בחג? כיצד מכינים פשטידות, מאפים מלוחים ועוגות? על אלה ועוד עונה ספר זה בהרחבה. בישול לפסח מביא מבחר מתכונים לליל הסדר ולימי חול המועד, מקצתם מקוריים. בין השאר תמצאו כאן מתכונים לקניידלך ולחרוסת המסורתיים, פשטידות כשרות לפסח, בורקס ממצות, קובה של פסח, חזות עוף ממולאים, קציצות ושניצלים לפסח, דייסה מקמח מצה, אטריות מקמח תפוחי אדמה, ושפע דברי מאפה כשרים לפסח. כל המתכונים שבספר נוסו במטבח הביתי. הכמויות הבדוקות וההנחיות הברורות מבטיחות הצלחה גם למי שעושים את צעדיהם הראשונים בהכנת מטעמי החג. רותי קינן היא מחברת ספרי בישול, עיתונאית ועורכת כתבי עת וספרי הדרכה ובישול.




לקט ספרים מאת רות קינן
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של רות קינן






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ