מטעמי המטבח האיטלקי / בת' אילון

מטעמי המטבח האיטלקי

בת' אילון

יצא לאור ע"י הוצאת ידיעות אחרונות, בשנת 1981, מכיל 255 עמודים,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
430 התעניינו בספר

תקציר הספר
הפאסטה לא נולדה היום. ימיה כימי האנושות או ליתר דיוק, מאז עסק האדם במלאכת הבישול. אלא שלאחרונה הגיעו מאכלי הפאסטה לשיא התפוצה ברחבי תבל, ויש לכך סיבות טובות: הפאסטה משביעה, קלה לבישול ואלף טעמים בה. ועם זאת אינה מכבידה על הכיס. ניתן להגישה כמנה ראשונה. מנה עיקרית ואפילו כמנה אחרונה לקינוח. אפשר לאכול אותה בארוחת הצהריים, בארוחת הערב או סתם כחטיף. אפשר להגיש את הפאסטה לבד או עם תוספות כמו ירקות, בשר או דגים - החל מארוחה צמחונית פשוטה ועד לסעודת-מלכים לאניני טעם. הטבח המעולה ימצא במאכלי הפאסטה כר נרחב להפגנת מומחיותו וטוב טעמו, אבל גם עקרת-הבית המתחילה לא תתקשה להצטיין בהכנתם. הפאסטה מתאימה לנו - הישראלים - להפליא: בטעמיה, בקלות הכנתה, במחירה ולא פחות חשוב מכל אלה - הנסיון מלמד שאינה משמינה יותר מכל מאכל אחר... בספר זה כינסה המחברת כ-150 מתכונים נבחרים מכל אזורי איטליה, שם עשתה זמן רב רבה גם ספגה את רזי המטבח האיטלקי. לאלה צרפה בת אילון גם מתכונים מקוריים משלה, כולם על טהרת הכשרות. BUON APPETTIO!




לקט ספרים מאת בת' אילון
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של בת' אילון






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ