![]() |
|
|
תקציר הספר
הפאסטה לא נולדה היום. ימיה כימי האנושות או ליתר דיוק, מאז עסק האדם במלאכת הבישול. אלא שלאחרונה הגיעו מאכלי הפאסטה לשיא התפוצה ברחבי תבל, ויש לכך סיבות טובות: הפאסטה משביעה, קלה לבישול ואלף טעמים בה. ועם זאת אינה מכבידה על הכיס. ניתן להגישה כמנה ראשונה. מנה עיקרית ואפילו כמנה אחרונה לקינוח. אפשר לאכול אותה בארוחת הצהריים, בארוחת הערב או סתם כחטיף. אפשר להגיש את הפאסטה לבד או עם תוספות כמו ירקות, בשר או דגים - החל מארוחה צמחונית פשוטה ועד לסעודת-מלכים לאניני טעם. הטבח המעולה ימצא במאכלי הפאסטה כר נרחב להפגנת מומחיותו וטוב טעמו, אבל גם עקרת-הבית המתחילה לא תתקשה להצטיין בהכנתם. הפאסטה מתאימה לנו - הישראלים - להפליא: בטעמיה, בקלות הכנתה, במחירה ולא פחות חשוב מכל אלה - הנסיון מלמד שאינה משמינה יותר מכל מאכל אחר... בספר זה כינסה המחברת כ-150 מתכונים נבחרים מכל אזורי איטליה, שם עשתה זמן רב רבה גם ספגה את רזי המטבח האיטלקי. לאלה צרפה בת אילון גם מתכונים מקוריים משלה, כולם על טהרת הכשרות. BUON APPETTIO!
פרסומת
לקט ספרים מאת בת' אילון
שם הספר |
---|
ספר הפסטה הגדול |
מטבח איטלקי כפרי |
טוסקנה למתקדמים - הנופים המאכלים הניחוחות האוירה - הדבר האמיתי |
ספר הפאסטה (ספר הפסטה) : מטעמי המטבח האיטלקי (כשר) |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של בת' אילון
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים