ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
1008 התעניינו בספר

תקציר הספר
הרימון, אחד משבעת המינים שנתברכה בהם הארץ, זכה למקום של כבוד במסורת היהודית ובתרבויות אחרות, והונצח בספרות ובאמנות. בימים אלה זוכה הפרי לעדנה מחודשת והוא מהווה מרכיב חשוב במטבחים המתוחכמים ובברים האופנתיים בכל העולם. יופיו המלכותי, מיצו המתוק-חמצמץ וסגולות המרפא שלו הופכים כל ארוחה לטעימה, יפהפייה ומזינה. הספר שלפניכם מתאר את מקומו של הרימון בתרבות האנושית, מלמד איך לבחור רימונים, איך לסחוט מהם מיץ ואיך לפורר את הגרגרים, ומציע מבחר מתכונים - החל ממנות ראשונות, דרך סלטים ותוספות, וכלה במנות אחרונות ומשקאות, בכל המתכונים נעשה שימוש ברימונים, בין אם כתוספת בלבד ובין אם כחלק מן המרכיבים, המשדרגים את המנה ומעניקים לה צבע, חן וטעם. כשתתחילו לבשל עם רימונים, לא תוכל להיגמל! המתכונים בספר כשרים יוסי סליס










©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ