![]() |
|
|
תקציר הספר
בספר זה מסבירה רות סירקיס את יסודות המטבח הסיני, שהוא מטבח מרתק ומקסים, צבעוני ומגוון מאוד. המתכונים הרבים שבספר הם ממחוזות סין השונים: קנטון, סצ'ואן, שנחאי ופקין. האוכל המתקבל הוא עדין או חריף, חמוץ - מתוק או מפולפל, בהתאם למחוז, ותמיד טעים מאוד. מהמאכלים השונים אפשר לבנות ארוחות סיניות נפלאות מהמתאבנים ועד לקינוחים. בנוסף לכך יש בספר פירוט על כל מה שנחוץ לבישול סיני מבחינת כלים, תבלינים ומצרכים וטכניקות להכנת אוכל סיני מעולה בבית.
הקורא | עיר הקורא | מתי | |
---|---|---|---|
Orna Danieli | גבעת זאב | לפני 3 חודשים | מענה |
פרסומת
לקט ספרים מאת רות סירקיס
שם הספר |
---|
מהמיקרוגל בהנאה |
ריבות ושימורים (כריכה רכה) |
מטבח מהיר |
גלידות גורמה - גלידות שמנת, סורבה, פרפה, ג'לטו, גרניטה, קסאטה |
מהמטבח בהנאה - כשר |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של רות סירקיס
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים