![]() |
|
|
תקציר הספר
פסטה מעניקה הנאה לאנשים רבים, יותר מכל מזון אחר שניתןלהעלות על הדעת. האיטלקים לא היו שורדים בלעדיה. הפסטההאהובה עליהם באה בעקבותיהם כאשר נדדו ברחבי אירופה והגיעואל עולמות חדשים בכל קצווי תבל. הספר שלפניכם מהלל אתהפשטות הנפלאה של מתכונים קלאסיים ופופולאריים רבים שעברומדור לדור, וכן מגיש מתכונים חדשניים בעלי נופך עכשווי.כולם יחד מציעים מסע סביב איטליה, מבלי שיהיה עליכם לצאתמן המטבח הפרטי שלכם. מאפיינים מיוחדים: (*) רטבים קלאסיים - בדיוק כמו שהאמא האיטלקיה שלכם הייתה מכינה. (*) האםאתם יודעים להבדיל בין זיטי לבין אורצ`יטי? אם עליכם לרענןאת הידע שלכם בצורות הפסטה, העיפו מבט בעמודי הזיהוי היפהפייםשלנו. (*) הכינו פסטה במו ידיכ, בעזרת הוראות קלות "צעדאחר צעד." (*) פסטה מהירה - פרק שלם על מאכלי פסטה מהירים,המוכנים בתוך דקות משאירים טעם טוב. (*) מתכונים ננוספים- תוספות קלות להכנה המתאימות למאכלי הפסטה. (*) שבעהנספחים צבעוניים על עמודים כפולים, בנושא אנטיפסטי, בשרים,זיתים, גבינות ולחמים. (*) אוצר של הערות שוליים על רכיביםמיוחדים ופיסות היסטוריה.
פרסומת
לקט ספרים מאת קנמן
שם הספר |
---|
מדריך קנמן: תאילנד |
מדריך קנמן: פאריז |
מדריך קנמן: איי יוון |
מדריך קנמן: ניו-יורק |
מדריך קנמן: אמסטרדם |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של קנמן
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים