|
|
|
תקציר הספר
אגן הים התיכון - חבל ארץ מרהיב ביופיו המשופע בחופים קסומים והרים נישאים החל מתורכיה ויוון, דרך איטליה והריברייה וחבל הפרובאנס שבצרפת ונדוד לספרד ועד בואך לצפון אפריקה ומצרים. נופים נפלאים אלה מתמזגים בשפע ניחוחות התבשילים הנהדרים האופיינים לכל אחת מארצות הים התיכון. אגן הים התיכון מצטיין בשווקיו הכורעים תחת שפע הירקות והפירות על שלל צבעיהם, עשבי התיבול לרוב ושקי התבלינים המשכרים בריחם המשובצים בינות לכדי שמן הזית וקדרות השמנת והיוגורט. ואיך אפשר ללא הררי הגבינות מכל הסוגים והמינים ועד לאין סוף דוכני הדגים. זהו אגן הים התיכון, חבל ארץ שבו נטייל הפעם טיול גסטרונומי נפלא יחד עם המתכונים הנהדרים שבספר נחגוג הפעם בחגיגה קולינרית חדשה - חגיגה ים תיכונית! בני סיידא
פרסומת
בני סיידא (סופר על המוקד)
|
בני סיידא הוא שף, מעביר סדנאות בישול ומחברם של ספרי בישול.
סיידא הוא בהכשרתו המקצועית פיזיותרפיסט. במשך שנים נהג לפרסם ספרי בישול במקביל לעבודתו זו ורק לקראת שנות הפרישה החליט להתמקד בלעדית בספרי בישול וסדנאות בישול. יצוין, כי סיידא אינו מגדיר עצמו כ"שף" (שכן זוהי אינה הכשרת... המשך לקרוא
|
לקט ספרים מאת בני סיידא
| שם הספר |
|---|
| ארוחות שחיתות - כשר (כריכה קשה) |
| מאפים פיקנטיים - כשר |
| המון תפוחי אדמה - כריכה קשה - כשר |
| אורז ואטריות |
| בישול בלקני |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של בני סיידא
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים