תפוחי אדמה / ישראל אהרוני

תפוחי אדמה

ישראל אהרוני

יצא לאור ע"י הוצאת כנרת זמורה דביר, בשנת 2011, מכיל 208 עמודים,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
4 התעניינו בספר

תקציר הספר
מה לא עשינו להם?

 

מעכנו אותם ושיטחנו אותם.

עשינו מהם גביעים ממולאים נהדרים ומילאנו אותם בבשר שלהם עצמם.

עשינו להם חור באמצע כדי שיתבשלו מהר יותר ויספגו רוטב לימון מבפנים.

עשינו צ´יפס בשמן קר. לא האמנו, אך יצא נפלא.

עיסינו אותם בשמן זית.

אפינו אותם על מצע של מלח.

אפינו אותם בסיר חרסם על הכיריים ויצאו תפודי מדורה.

אפינו אותם אפייה כפולה...

 

ואת כל אלה תיעדנו - העלינו על הכתב, צילמנו, ערכנו והוספנו המון טיפים ושיטות אקספרס ושיטות "שגר ושכח" והסברים על זנים שונים וסודות ופטנטים - כדי שתוכלו לגוון את אופני ההנאה מפקעת נפלאה זו. בתיאבון!



פרסומת

ישראל אהרוני (סופר על המוקד)
ישראל אהרוני שף ומסעדן, יליד חיפה, בן למשפחה בוכרית. מחלוצי המטבח העילי בישראל ובין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה. אהרוני הוא הבעלים של מספר מסעדות, בעל טור קולינרי במגזין "שבעה ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול. אהרוני למד אמנ... המשך לקרוא






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ