מיכל לוי-אלחלל

מיכל לוי-אלחלל

סופר


1.
כן ? אפשר להכין מנות מעניינות, טעימות ויצירתיות בעזרת ארבעה מרכיבים בלבד, אפשר בהחלט! אפשר להכין מנות פשוטות לצד מנות גורמה בלי לטרוח בקניות עם רשימה ארוכה של מצרכים. אפשר לבלות פחות זמן במטבח ויותר זמן עם המשפחה. אפשר לחבוש את כובע השף ולהתגאות במתכונים נפלאים ומהירים ללא מאמץ. הספר הזה מתאים לכולם: · לאוהבי הבישול הרוצים לנוח קצת במטבח וליהנות מפשטות הבישול. · למתחילים החוששים מבישול מורכב ומסובך. · לכל מי שנרתע עד כה מלחבוש בסירים זאת הזדמנות להתחיל בדרך הקלה והטעימה....

2.
הממולאים שלי הוא מסעי האישי אל תוך מתכוני הממולאים. במהלך המסע בחנתי מתכונים מסורתיים ומתכונים בני זמננו והבנתי שבעצם חלק גדול מהמתכונים שלנו הם ממולאים... לאחר שנחשפתי למתכוני ממולאים ממגוון התרבויות בארץ, יצרתי סגנון משלי. הספר מתחיל במנות ממולאים קטנות ואלגנטיות ומסיים במתוקים נפלאים. כל המתכונים נהנים מהיתרון החשוב של שיטת הבישול באמצעות מילוי המשמרת את הלחות והטעמים של המילוי בעטיפתו. הכנת ממולאים נשמעת כמו עבודה מורכבת ומייגעת, אך למעשה מדובר במלאכה פשוטה וקלה... כמו בכל מתכון, גם כאן יש דרגות קושי שונות וכל מה שצריך הוא לנסות ולהינות. בהצלחה! מיכל לוי-אלחלל...

3.
177 עמודיםלמה דווקא עוגיות?הפגישה שלי עם עולם הבישול התרחשה בגיל צעיר מאוד ודרך אפיית עוגיות. אמי נרתעה מהטרחה הכרוכה בהכנתן, ואני התנדבתי ללוש וליצור בבצק עד שהוכתרתי בבית ל``מלכת העוגיות``. מכאן ואילך החל סיפור האהבה הארוך שלי עם המטבח בכלל והתנור בפרט. הכנת עוגיות אמנם דורשת קצת סבלנות וקמצוץ אהבה לעבודות המטבח, אבל בעיני עדיפה תמיד צלחת עוגיות מגוונת ומעניינת על פני עוגות וקינוחים אחרים.לעוגיות, חוץ מטעמן ומראן המשובח, יש עוד יתרון נפלא - הן נשמרות לאורך זמן, אפשר לאחסן אותן בקופסאות ביתיות פרחוניות, ובשעת הצורך להגיש אותן על צלחת מרהיבה. אוסף המתכונים המוגש בספר סוקר למעשה את ההשעות שעליהן גדלתי ואת מסורות האפייה שלמדתי במשך חיי. תמצאו כאן עירוב של עוגיות גרמניות מהבית ה``יקה`` שלי, עוגיות אמריקניות מהתקופה שבה למדתי בישול בארה``ב, הרבה קלאסיקה צרפתית שספגתי בבית הספר לבישול בצרפת ומהעבודה במלון ``ריץ`` הפריזאי, וכן השפעה ארץ ישראלית רבה, לאור תגובות הקהל שבשבילו אני אופה במפעל הקייטרינג שלי.אני מזמינה אתכם לאפות וליהנות יחד איתי. מיכל לוי...

4.
למה דווקא עוגיות?הפגישה שלי עם עולם הבישול התרחשה בגיל צעיר מאוד ודרך אפיית עוגיות. אמי נרתעה מהטרחה הכרוכה בהכנתן, ואני התנדבתי ללוש וליצור בבצק עד שהוכתרתי בבית ל``מלכת העוגיות``. מכאן ואילך החל סיפור האהבה הארוך שלי עם המטבח בכלל והתנור בפרט. הכנת עוגיות אמנם דורשת קצת סבלנות וקמצוץ אהבה לעבודות המטבח, אבל בעיני עדיפה תמיד צלחת עוגיות מגוונת ומעניינת על פני עוגות וקינוחים אחרים.לעוגיות, חוץ מטעמן ומראן המשובח, יש עוד יתרון נפלא - הן נשמרות לאורך זמן, אפשר לאחסן אותן בקופסאות ביתיות פרחוניות, ובשעת הצורך להגיש אותן על צלחת מרהיבה. אוסף המתכונים המוגש בספר סוקר למעשה את ההשעות שעליהן גדלתי ואת מסורות האפייה שלמדתי במשך חיי. תמצאו כאן עירוב של עוגיות גרמניות מהבית ה``יקה`` שלי, עוגיות אמריקניות מהתקופה שבה למדתי בישול בארה``ב, הרבה קלאסיקה צרפתית שספגתי בבית הספר לבישול בצרפת ומהעבודה במלון ``ריץ`` הפריזאי, וכן השפעה ארץ ישראלית רבה, לאור תגובות הקהל שבשבילו אני אופה במפעל הקייטרינג שלי.אני מזמינה אתכם לאפות וליהנות יחד איתי.מיכל לוי...






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ