המדריך הישראלי להרזיה מציע לכם פתרונות יחודיים להרזיה. מכורים לשוקולד? חייבים עוגה? "מחפשים" כל הזמן? מתנפלים על המקרר כשחוזרים הביתה? אוכלים בחוץ? גם אתם יכולים לרזות! הספר הזה יעזור לכם לאתר את נקודות התורפה שלכם ולמצוא את הדיאטה שתתאים בדיוק בשבילכם.
המדריך הישראלי להרזיה הוא ספר שיכובש את לבכם. הוא מתאר את מאבקיכם היומיומיים מול פיתויים מזדמנים, הכמיהה למתוק ואהבתכם לעוגה, וינחה אתכם בדרך הקלה אל המשקל הנכסף. לא עוד הנחיות נוקשות ובלתי מתחשבות, אלא דרך גמישה שמביאה בחשבון את סדר היום הפרטי שלכם, העדפותיכם ונתוניכם האישיים.
האם העליתם פעם בדעתכם ששבתות וחגים, אירועים, נסיעות לחו"ל ומסעדות יכולים לעזור לכם לרזות? קראו בספר ותדעו איך זה קורה.
תפריטי הדיאטות שמופיעים בספר יעילים במיוחד. ויש גם עשרות מתכונים נהדרים, מילון קלורי ופירוט קלוריות של כל מרכיבי המזון בתפריט הדיאטה שבחרתם.
המדריך הישראלי להרזיה הינו ספר חובה בכל בית. כך תוכלו לשלוף אותו בכל רגע, לקראו בו ולרזות.
יעל קריב היא בעלת תואר במדעי התזונה באוניברסיטה העברית בירושלים, ובוגרת הפקולטה לחקלאות ברחובות. קריב עומדת בראש המרכז הדיאטטי לירידה במשקל, שהתפרסם בזכות חוגי ההרזיה המפורסמים שלו. את ניסיונה רכשה בבי"ח לניאדו, תל השומר קופ"ח מכבי. קריב מייעצת ליצרניות מזון כמו "טבעול", "סלים פאסט", "עלית", בפיתוח מוצרי מזון, וכן מרצה בתחום התנהגויות אכילה והרזיה לקבוצות שונות באוכלוסייה....