|
"ספר הבשול" חוקי האכילה והתקנת המאכלים .
כנראה ( ואם לא ?!..אשמח שיתקנו אותי לטובת הכלל ) , פרסום עברי ראשון בארץ ישראל בתחומו .
בשונה מפרסומים מוקדמים אחרים ונפוצים הרבה יותר כדוגמת "איך לבשל בארץ ישראל" של מאייר
"אני מבשלת" של קורנפלד והספר של ויצו - כאן ישנה התייחסות למזונותי... המשך לקרוא
8 קוראים אהבו את הביקורתאהבת?
|
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים
