שימורים. המדריך המושלם להכנת מגוון כבושים, חמוצים מעושנים וריבות. שימורים מרחבי העולם. יותר מ - 100 מתכונים נפלאים להכנת ריבות מתוקות ורטבים פיקנטיים, חמוצים מפולפלים ודגים מעושנים. מיני שמן וחומץ מתובלים, פירות מסוכרים וסירופים. עיצוב חדשני. תצלומים מרהיבים מציגים את מגוון החומרים הפשוטים - פירות, ירקות, עשבי תיבול, בשר ודגים, שמה
'ני רייט ואריק טרויי (מאנגלית: עליזה ספקטור) מבית הספר לבישול מס' 1 בעולם: הסודות של למעלה מ-700 שיטות הכנה ובישול, בלוויית 2000 צילומים המסבירים צעד-צעד כיצד לבצען. שלל עצות וטיפים ממומחים, מתכונים של מיטב השפים המומחים, ומגוון של דרכים לקישוטי מאכלים מדהימים.
כמו כן בספר מבחר של 150 מתכונים מבית הספר לבישול הנחשב למס' 1 בעולם מן המטבח הצ