קציצה היא טעם של בית, של זכרונות ילדות, של חום ושל ניחוחות מטבח.
בספר זה, סוף סוף מקבלת הקציצה את המקום הראוי לה.
כל מטבח והקציצה שלו, ונראה כי יש לקציצות אלפי טעמים.
הקציצה יכולה להיות עשויה מבשר, עוף, דגים או ירקות, פיקנטית ואפילו מתוקה.
נהדר לאכול את הקציצות חמות, מייד כשהן יוצאות מן המחבת, עם אורז וסלט קטן, או לטבול לחם טרי ברו
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים