ביקורת ספרותית על הטעם שבצמחונות - מתכוני בישול לגוף ולנפש מאת אדי ראג'
ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
הביקורת נכתבה ביום שני, 9 בפברואר, 2015
ע"י אליש


ספר מפתיע ומרנין לב. מבחוץ הוא כלל לא נראה כספר בישול, אלא כמין ספר מיסיונרי להפצת הארי קרישנה או משהו. אבל לאחר פתיחה קצת מיגעת על צמחונות, הספר הופך למפתיע ומצויין. המתכונים שבתוכו אינם מתחכמים. הם פשוטים וטעימים ביותר (ניסיתי את כולם כמעט) וממצים את מיטב האוכל שאכלתי בהודו. הספר מכסה המון שטחים חשובים באוכל ההודי: לחמים, אורז, תבשילי ירקות, צ'אטנים, רטבים, סלטים, חטיפים, ומתוקים. פשוט נפלא, צנוע ומפתיע ביותר. מממליץ בחום לכל מי שאוהב לאכול הודי, או שסתם אוהב את הודו או אוהב לאכול.
2 קוראים אהבו את הביקורת
אהבת? לחץ לסמן שאהבת




טוקבקים
+ הוסף תגובה



2 הקוראים שאהבו את הביקורת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ