» יש כפילויות בתוצאות החיפוש? דווח לנו
1.
המטבח הערבי הגלילי לוקח את הטוב מכל העולמות. יש בו מאפיינים של המטבח הערבי – כמו סלטים, חומוס וקטניות, הרבה בשר כבש ובקר, וממולאים נפלים. כל אלה משתלבים נפלא עם מה שיש בסביבה: שפע מתכונים המשתמשים בעשבי מאכל, חלקם מוכרים יותר וחלקם פחות. סלט כרובית עם טחינה, תבולה, פיצה סרדינים, מרק בצל ובשר, בצל ממולא, דלעת ממולאת, לפת ממולאת, קבב בטח...

2.
שולחן האירוח הערבי כל כך קרוב, ועם זאת - כל כך מרוחק. רובנו פוגשים את מטעמיו בהנאה במסעדות מזרחיות, אבל כמה מאיתנו יודעים את הסודות האמיתיים ואת אופן התקנתם של הסינייה, המלוחייה ומשקה הקרקדה האדום והמרענן? את כל המעדנים המזרחיים שקובצו בספר זה אפשר להכין מחומרים מקומיים, בלי לייבא דבר. הכול, מן החצילים ועד המנגולד ובשר הכבש, מקומי ...

3.
שולחן האירוח הערבי כל כך קרוב, ועם זאת - כל כך מרוחק. רובנו פוגשים את מטעמיו בהנאה במסעדות מזרחיות, אבל כמה מאיתנו יודעים את הסודות האמיתיים ואת אופן התקנתם של הסינייה, המלוחייה ומשקה הקרקדה האדום והמרענן? את כל המעדנים המזרחיים שקובצו בספר זה אפשר להכין מחומרים מקומיים, בלי לייבא דבר. הכול, מן החצילים ועד המנגולד ובשר הכבש, מקומי ...

4.
שולחן האירוח הערבי כל כך קרוב, ועם זאת - כל כך מרוחק. רובנו פוגשים את מטעמיו בהנאה במסעדות מזרחיות, אבל כמה מאיתנו יודעים את הסודות האמיתיים ואת אופן התקנתם של הסינייה, המלוחייה ומשקה הקרקדה האדום והמרענן? את כל המעדנים המזרחיים שקובצו בספר זה אפשר להכין מחומרים מקומיים, בלי לייבא דבר. הכול, מן החצילים ועד המנגולד ובשר הכבש, מקומי ...

 


©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ