בישול ערבי גלילי / מרים חנאוי

בישול ערבי גלילי

מרים חנאוי

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, מכיל 197 עמודים, בישול ואפיה » אוספים - מכל הבא ליד







ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי
4.6
80% בנות
1 בנים   4 בנות
גיל ממוצע:58
4038 התעניינו בספר

תקציר הספר
המטבח הערבי הגלילי לוקח את הטוב מכל העולמות. יש בו מאפיינים של המטבח הערבי – כמו סלטים, חומוס וקטניות, הרבה בשר כבש ובקר, וממולאים נפלים. כל אלה משתלבים נפלא עם מה שיש בסביבה: שפע מתכונים המשתמשים בעשבי מאכל, חלקם מוכרים יותר וחלקם פחות. סלט כרובית עם טחינה, תבולה, פיצה סרדינים, מרק בצל ובשר, בצל ממולא, דלעת ממולאת, לפת ממולאת, קבב בטחינה, קובה סיניה, חריימה דגים, יונים ממולאות, חלמית, תרד עם ביצים, בורגול ואיטריות, פלפל כבוש, ועוד ועוד, וכמובן גם קינוחים ומשקאות כמו תאנים ושומשום, עוגיות עם סירופ חרובים, תה מרווה, חליטת הל ועוד.



פרסומת







©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ