פורומים » אתר סימניה
יש לכם הצעות? הערות? רוצים לספר לנו מה אתם חושבים על אתר סימניה? זה המקום.
» נצפה 182 פעמים מאז תחילת הספירה.
אהרוני ואברון מבשלים בשר, והרבה יותר מזה. לראשונה בישראל, ספר שהוא מדריך מפורט, בהיר ומרתק, המנחה את המבשלים שלב שלב, החל מבחירת הנתח המתאים וכלה במתכון המגרה ביותר הקשור אליו. מי שחושש מטיפול בנתחי בשר, ימצא כאן דרכים פשוטות ומלאות טעם לבשלו. מעל מאה וחמישים תמונות הדרכה צבעוניות, מבהירות שלב אחרי שלב כיצד לבצע אופני בישול שונים: צלייה, גריל, טיגון או בישול.... המשך לקרוא
-
לפני 5 שנים ו-5 חודשים הוספת תמונה לספר: בשר (כשר) ריבקי