ביסקוטי בננה קוראים לזה.
2 כוסות קמח.
1 כפית סודה לשתיה.
חצי כוס סוכר.
1 כפית תמצית וניל.
1 בננה מעוכה.
מערבבים הכל לבצק דביק מאד.
מוסיפים (אופציה) - 50 גרם שוקולד ללא סוכר קצוץ גס, 30 גר' אגוזי לוז שלמים - ומערבבים לתוך הבצק.
מקמחים היטב משטח עבודה ומגלגלים את הבצק ל-4 רולדות צרות (קוטר 3-4 ס"מ).
מכניסים ל-20 לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
מצננים. פורסים לפרוסות בעובי 1 ס"מ (כדאי לפרוס באלכסון). מסדרים על תבנית ומכניסים ל-30 דקות לתנור שחומם מראש ל-130 מעלות (לייבוש).
בתאבון ובזהירות על השניים!
באדיבות הגב' גורן.
הוסף תגובה |
קישור ישיר להודעה