טוב, לרוב אני אלופה בשאריות, ובכל זאת ללזניה אני מעדיפה גבינות לבנות קשות מסוג: 'חמד' או 'בולגרית' מופחתת מלח, או 'צפתית' וכדומה.
מתכון לרוטב בסיסי:
6-7 עגבניות חתוכות לקוביות
בצל קצוץ לקוביות
3 כפות רסק עגבניות
אופן הכנה:
קצת שמן להוסיף את הבצל הקצוץ ולחכות שיזהיב
להוסיף את העגבניות החתוכות ואת רסק העגבניות ולבחוש.
להוסיף רבע כוס מים להרתיח ולבחוש.
(בשלב הזה אני מוציאה עם מזלג את הקליפות שנפרדו בקלות מהעגבניה.)
אפשר להוסיף לטעם 5 כפות יין אדום ו/או אורגנו או בזיליקום.
אחרי שרתח לתת להתבשל על אש קטנה 10 דקות.
לרסק או לטחון בבלנדר
לסדר שכבות - להכניס לתנור- ובתיאבון...
הוסף תגובה |
קישור ישיר להודעה