חצי חלה יבשה או לחם לבן יבש בכמות דומה, מושרה במים
קמח
2 ביצים
מלח, פלפל
סוחטים את החלה/לחם, מוסיפים ביצים וקמח, אני לא יכולה להגיד כמות של קמח, מוסיפים כף אחרי כף עד שהתערובת מתייצבת ומרגישים שאפשר ליצור קניידלך, התערובת לא נוזלית בכלל.
מתבלים.
מרתיחים בסיר גדול מי מלח, אפשר לבשל גם בתוך מרק עוף זך.
מבשלים כחצי שעה, מגישים חם.
כמו כן ניתן למצוא מתכונים רבים באנגלית ושפות אחרות אם תחפש בגוגל semmelknodel
הוסף תגובה |
קישור ישיר להודעה