פורומים » בישול
ספרי בישול, עוגות, מתכונים, עוגיות, קינוחים ועוד.
» נצפה 12131 פעמים מאז תחילת הספירה.
-
לפני 13 שנים ו-5 חודשים מישהו /מישהי מהחברים הנו /ה בן/ת העדה הפרסית ?רוצה לשאול שאלה בהקשר לתבשיל מהעדה . חמדת (ל"ת)
-
לפני 13 שנים ו-5 חודשים אם חברה קוראת לעזרה אז בשביל מה הצניחו אותי לכאן? אנקה
-
לפני 13 שנים ו-5 חודשים אנקה -תודה חמדת (ל"ת)
-
-
לפני 13 שנים ו-5 חודשים אני! אבל רואה שכבר ענו לך מירב
-
לפני 13 שנים ו-5 חודשים מירב- תודה על היענותך.....תמיד יש פעם הבאה . חמדת (ל"ת)
-
-
לפני 13 שנים ו-5 חודשים כן חמדת יקרה.... אני פרסיה אשמח לעמוד לרשותך.... מה השאלה? אביבה (ל"ת)
-
לפני 13 שנים ו-5 חודשים אביבה ראשית תודה .שנית מבקשת לבשל מורשה סאבזי : שאלתי:כיצד אני מתנהלת עם הלימונים הפרסיים ?האם לשטוף אותם{אבק מהחנות} חמדת
-
לפני 13 שנים ו-5 חודשים היי חמדת.... קודם כל נתחיל עם השם של התבשיל שהוא "חורוש סאבזי". אביבה
-
לפני 13 שנים ו-5 חודשים אפשר גם שאלה? מה זה לימון פרסי? זו פעם ראשונה שאני שומעת ואיפה קונים? תודה. שיווה
-
לפני 13 שנים ו-5 חודשים חחח לימון פרסי הוא לימון קטן מיובש בעל ארומה נפלאה וגם טעם נהדר בבישול.... אביבה
-
-
לפני 13 שנים ו-5 חודשים אביבה -תודה .שמרתי במחשב .נאמר לי בחנות שהכהים הם לתבשילי בשר והבהירים למרקים ,האם זה נכון ?חוץ מארומה כשמדובר במרקים חמדת
-
-
-
-