פורומים » בישול

ספרי בישול, עוגות, מתכונים, עוגיות, קינוחים ועוד.

+ הוסף הודעה חדשה

» נצפה 12131 פעמים מאז תחילת הספירה.

  • לפני 13 שנים ו-5 חודשים מישהו /מישהי מהחברים הנו /ה בן/ת העדה הפרסית ?רוצה לשאול שאלה בהקשר לתבשיל מהעדה . חמדת (ל"ת)

    • לפני 13 שנים ו-5 חודשים אם חברה קוראת לעזרה אז בשביל מה הצניחו אותי לכאן? אנקה

    • לפני 13 שנים ו-5 חודשים אני! אבל רואה שכבר ענו לך מירב

      • לפני 13 שנים ו-5 חודשים מירב- תודה על היענותך.....תמיד יש פעם הבאה . חמדת (ל"ת)

    • לפני 13 שנים ו-5 חודשים כן חמדת יקרה.... אני פרסיה אשמח לעמוד לרשותך.... מה השאלה? אביבה (ל"ת)

      • לפני 13 שנים ו-5 חודשים אביבה ראשית תודה .שנית מבקשת לבשל מורשה סאבזי : שאלתי:כיצד אני מתנהלת עם הלימונים הפרסיים ?האם לשטוף אותם{אבק מהחנות} חמדת

        • לפני 13 שנים ו-5 חודשים היי חמדת.... קודם כל נתחיל עם השם של התבשיל שהוא "חורוש סאבזי". אביבה

          • לפני 13 שנים ו-5 חודשים אפשר גם שאלה? מה זה לימון פרסי? זו פעם ראשונה שאני שומעת ואיפה קונים? תודה. שיווה

            • לפני 13 שנים ו-5 חודשים חחח לימון פרסי הוא לימון קטן מיובש בעל ארומה נפלאה וגם טעם נהדר בבישול.... אביבה

              • לפני 13 שנים ו-5 חודשים גם בחנויות של רשתות שמוכרות תבלינים על משקל .לשים לב שהלימונים שלמים בקנייה .ותודה שוב לאביבה ,אנקה ,ומירב . חמדת (ל"ת)

              • לפני 13 שנים ו-5 חודשים נו, אז צדקתי בקשר ל"מתקמץ" את אומרת שהוא מיובש?:) אלך לרכוש לי כמה. אני אוהבת לגלות תבלינים חדשים. שיווה

          • לפני 13 שנים ו-5 חודשים אביבה -תודה .שמרתי במחשב .נאמר לי בחנות שהכהים הם לתבשילי בשר והבהירים למרקים ,האם זה נכון ?חוץ מארומה כשמדובר במרקים חמדת

            • לפני 13 שנים ו-5 חודשים חמדת יקרה... אני משתמשת בלימונים הכהים גם לבשר וגם מרקים ולכל תבשיל אחר..... אביבה

              • לפני 13 שנים ו-5 חודשים אביבה - תודה .אעדכן אותך בהמשך איך יצא..... חמדת (ל"ת)






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ