החומרים הדרושים לבצק:
1 חבילה מרגרינה רכה
½ כוס שמן
1 אבקת אפייה
1 אבקת סוכר וניל
½ כוס מים קרים
¾ כוס סוכר
גרד מלימון אחד
כמעט קילו קמח (1 ק"ג פחות 1 כוס)
למילוי: ממרח תמרים+קינמון+אגוזים+מעט שמן
אבקת סוכר לפזר מעל
אופן ההכנה:
ללוש את כל חומרי הבצק בתוספת הקמח להוסיף כל פעם כוס עד שנהיה בצק (כמה שנספג כך יצא קילו קמח פחות כוס אחת).
מתקבל בצק רך ונעים.
לחלק את הבצק לכדורים ולמלא בכפית מן התמרים לסגור ולגלגל לכדור
למעוך טיפה מלמעלה ולצבוט בפינצטה(מקומחת) מסביב ועוד כמה מעל.
לסדר בתבנית תנור עם נייר אפייה להכניס לתנור ל-20 דקות בטמפ' 180°c.
המעמול צריך להיות בהיר מלמעלה ומתחת טיפה שחום להוציא לקרר ולשים אבקת סוכר....
הוסף תגובה |
קישור ישיר להודעה