לחם מחיטה מלאה עם אגוזים
מצרכים
שטיבל 10 –קומפלט מלא 1 ק''ג
מים 650 מ"ל (גר')
שמן זית 50 גר'
שמרים יבשים (מצורף באריזה) 16 גר'
מלח 10-15 גר'
אגוזי מלך 150 גר'
אופן הכנה
לערבב את חומרי הבצק מלבד האגוזים.
להוסיף מלח ושמן זית לקראת הסוף.
ללוש כ- 8 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
בדקה האחרונה להוסיף אגוזים.
להתפיח במשך כ- 90 דקות עד הכפלת הנפח.
לעצב ככרות.
להתפיח פעם נוספת כשעה.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום 200 מעלות צלסיוס למשך 10 דקות, להנמיך טמפ' ל- 180 מעלות, ולהמשיך לאפות 30-40 דקות נוספות.
לקרר את הכיכרות על גבי רשת מוגבהת מחוץ לתנור.
הוסף תגובה |
קישור ישיר להודעה