לפני מספר ימים הזדמנתי למסעדה-מזללה מקובלת בעירי.
רבים וטובים אוכלים ארוחות צהריים שם. הכל נראה נקי אבל גיליתי שהכל נקי מידי.
העובד החרוץ ריסס את המשטח שבו הוא מחזיק סלטים בחומר חיטוי כדי לנקות ולהרחיק חרקים
ברור שגם הסלטים קבלו את מנת הריסוס שלהם. הערתי על התופעה יצאתי נודניק.
לכן חשוב כל כך האוכל הביתי, אם יש לך אפילו רעיון אחד אשמח.
רעיון שלי להשתמש בכלי שומר קור לצרף את שקיות מקפיאות לשימור המזון.
יום טוב
מיכאל
הוסף תגובה |
קישור ישיר להודעה