כקרניבור חובב בשר מושבע,,עם ניסיון של שנים ואלפי שעות אפופות עשן מנגל וצלייה,,
תרשה לי לעוץ לך כמה עצות.
אם הבשר שקנית הוא אכן איכותי,אל תטרח להשרות במרינדה,,גם לא לטבל,,פשוט תשמור אותו בטמפרטורה הקרובה לאפס
אך לא להקפיא,,ויאללה תזרז את החגיגה כי אין לך עוד הרבה זמן חסד,,בשר טוב לא צריך תיבול,,רק לקראת סוף הצלייה מעט מלח ים גס ופלפל גרוס.
כל האמור היה לגבי בשר איכותי,,ואם אינו כזה,,אז צר לי כל מה שתעשה עם כל התבלינים שבעולם לא יעשה את זה.
אגב במרינדה אני שם למשך יממה נתחי פרגיות ,,שם זה עושה נפלאות,
הוסף תגובה |
קישור ישיר להודעה