![]() |
|
|
תקציר הספר
בספר זה מוגש מבחר גדול ומעורר תיאבון של פשטידות טעימות מכל העולם: מצרפת ומרוקו, מאיטליה והונגריה, מיוון וטורקיה, מארצות הבית וישראל.
המתכונים מציגים קשת רחבה של פשטידות: עממיות וגורמה, ותיקות וחדשות, ביתיות ואופנתיות, משפחתיות ומתוחכמות.
למה פשטידות?
כי הן פשוט טעימות
הן קלות להכנה
הן נוחות להגשה
הן ניתנות להכנה מראש
הן מגוונות מאוד
הן מתאימות למבחר כלים רב
הן נוחות לכל תקציב
הן מעודדות יצירתיות
פשטידות בטעם יהודי
מלבד המתכונים מובא בספר זה חומר רקע עשיר על אודות פשטידות בינלאומיות ויהודיות, ועל השורשים שלהן במטבחים של אירופה והים התיכון.
אחד הפרקים מוקדש להיבט התרבותי של הפשטידה, כפי שהיא מופיעה בכתובים בספרות העברית ובספרות הרבנית, מאז שהוזכרה לראשונה על ידי רש"י לפני כאלף שנים. זהו חומר מרתק המאפשר הצצה למטבח היהודי לדורותיו.
ספר ידידותי למשתמש
בספר זה צילומי צבע מרהיבים של הפשטידות וכן צילומי הדרכה ושלבי הכנה. הספר ערוך לפי הא"ב של המצרכים הראשיים, ויש בו הרבה טיפים, עצות וקיצורי דרך.
המתכונים מציגים קשת רחבה של פשטידות: עממיות וגורמה, ותיקות וחדשות, ביתיות ואופנתיות, משפחתיות ומתוחכמות.
למה פשטידות?
כי הן פשוט טעימות
הן קלות להכנה
הן נוחות להגשה
הן ניתנות להכנה מראש
הן מגוונות מאוד
הן מתאימות למבחר כלים רב
הן נוחות לכל תקציב
הן מעודדות יצירתיות
פשטידות בטעם יהודי
מלבד המתכונים מובא בספר זה חומר רקע עשיר על אודות פשטידות בינלאומיות ויהודיות, ועל השורשים שלהן במטבחים של אירופה והים התיכון.
אחד הפרקים מוקדש להיבט התרבותי של הפשטידה, כפי שהיא מופיעה בכתובים בספרות העברית ובספרות הרבנית, מאז שהוזכרה לראשונה על ידי רש"י לפני כאלף שנים. זהו חומר מרתק המאפשר הצצה למטבח היהודי לדורותיו.
ספר ידידותי למשתמש
בספר זה צילומי צבע מרהיבים של הפשטידות וכן צילומי הדרכה ושלבי הכנה. הספר ערוך לפי הא"ב של המצרכים הראשיים, ויש בו הרבה טיפים, עצות וקיצורי דרך.
פרסומת
לקט ספרים מאת רות סירקיס
שם הספר |
---|
מהמיקרוגל בהנאה |
ריבות ושימורים (כריכה רכה) |
מטבח מהיר |
גלידות גורמה - גלידות שמנת, סורבה, פרפה, ג'לטו, גרניטה, קסאטה |
מהמטבח בהנאה - כשר |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של רות סירקיס