![]() |
|
|
תקציר הספר
כרובית היא המלכה הבלתי מעורערת של עולם הירקות: מזינה, זמינה לאורך כל השנה, קלה לתפעול ובעיקר טעימה. היא אהובה ופופולרית בבתים רבים ולמרות זאת, רוב האנשים מכירים אולי רק ארבע או חמש דרכים להכין אותה. ספר זה נוצר בכדי להלל ולשבח את הירק הצנוע, ולהראות את הדרכים המגוונות, היצירתיות והטעימות בהן כרובית יכולה להשתלב בשגרת הבישול היומית שלכם. התכונות המיוחדות של הכרובית מאפשרות לה למלא את מקומם של חומרי גלם רבים. היא יכולה להיות תחליף דל פחממות לאורז, בורגול וסולת. להפוך לקרם סמיך שמחליף שמנת מתוקה, לבוא כמנה עיקרית במקום נתחוני עוף, להפוך לפירה עשיר כמו תפוח האדמה ועוד. בספר 73 מתכונים נהדרים, נגישים וברורים, שנוצרו מתוך מחשבה על המטבח הביתי הישראלי. הוא מיועד לחובבי בישול מתחילים ומתקדמים וכולל טיפים והתאמות לאלו אשר אינם צורכים גלוטן, לקטוז ומוצרים מן החי. מעבר למתכונים ולתמונות המרהיבות, ניתן דגש בספר על טכניקות ושיטות עבודה ומבוא מקיף על הכרובית והייחודיות שלה.
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים