ספר הבישול של רב המכר "מחקר סין" / קמפבל ליאן

ספר הבישול של רב המכר "מחקר סין"

קמפבל ליאן

יצא לאור ע"י הוצאת פוקוס, בשנת 2014, מכיל 203 עמודים, תירגום: יהודית ברלב. בריאות » דיאטה ותזונה







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
250 התעניינו בספר

תקציר הספר
ספר בישול טבעוני שיגלה לכם כיצד להכין בקלות מתכונים טעימים ובריאים על בסיס צמחי בלבד, ללא תוספת שמן ועם כמות מזערית של סוכר ומלח. תמצאו בו גם מגוון רחב של תחליפים צמחיים ראויים לבשר, דגים, חלב וביצים.



פרסומת







©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ