מהמטבח האתיופי באהבה

סוואסו ברחנו דסטה

מהמטבח האתיופי באהבה

סוואסו ברחנו דסטה

יצא לאור ע"י הוצאת צור אות, בשנת 2014, מכיל 115 עמודים,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
36 התעניינו בספר

תקציר הספר
“מהמטבח האתיופי באהבה" מציע מתכונים מובחרים של מאכלים ורטבים אתיופיים המוגשים כאן לקוראים ולבשלנים הישראלים. המתכונים משלבים בין זיכרונות מאתיופיה לתיבול ישראלי ומצרכים נגישים למטבח המקומי.



זוהי הזדמנות גם לאלו שאינם מכירים אוכל אתיופי להתוודע למטבח ססגוני ומגוון, בריא ומשביע, עשיר בטעמים וצבעים ומוגש באופן ייחודי ומהנה. המרכיב המרכזי של כל ארוחה הוא האינג'רה, שעליה שמים רטבים שונים, בשריים או צמחיים.



המטבח האתיופי נעשה בשנים האחרונות רלוונטי מתמיד גם ללא-אתיופים, בשל המודעות הגוברת לאוכל בריא וטבעי, שכן הוא עשיר מאוד בקטניות, בצמחים ובתבלינים כמו זרעי פשתן, זנגוויל, בצל ושום, שהמחקר המודרני מצא שהם מועילים מאוד לשמירת הבריאות. האינג'רה, למשל, מורכבת מהטף, הידוע בעולם כדגן בריא מאוד המכיל את כל שמונה חומצות האמינו החיוניות לגוף האדם, ובנוסף עשיר בברזל ובמגנזיום, בסידן, בחלבון ובוויטמינים, וקל מאוד לעיכול.










©2006-2017 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ