ספר הבישול של מחקר סין / ד"ר ליאן קמפבל

ספר הבישול של מחקר סין

ד"ר ליאן קמפבל

יצא לאור ע"י הוצאת פוקוס, בשנת 2014, מכיל 203 עמודים, בישול ואפיה » טבעונות וצמחונות

הזמנה לטעימה: פרק מהספר






ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
655 התעניינו בספר

תקציר הספר
ספר בישול טבעוני שיגלה לכם כיצד להכין בקלות מתכונים טעימים ובריאים על בסיס צמחי בלבד, ללא תוספת שמן ועם כמות מזערית של סוכר ומלח. תמצאו בו גם מגוון רחב של תחליפים צמחיים ראויים לבשר, דגים, חלב וביצים.



פרסומת







©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ