חמש עונות במטבח - בישול טבעוני ברוח הזן / אביטל סבג

חמש עונות במטבח

בישול טבעוני ברוח הזן

אביטל סבג

יצא לאור ע"י הוצאת גפן, בשנת 2014, מכיל 199 עמודים, בישול ואפיה » טבעונות וצמחונות







ספר טוב דירוג של שלושה כוכבים וחצי
3.5
100% בנים
2 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:37
1194 התעניינו בספר


תקציר הספר
הספר "חמש עונות במטבח – בישול טבעוני ברוח הזן" הוא הזדמנות להציץ את תוך עולם התזונה הבריאה, להתחבר אל המימד הנפשי-הרוחני שיש בה, להתנסות במתכונים טעימים וקלים להכנה ואולי גם להתעורר לשינוי.

הבסיס לרעיון חמש העונות לקוח מאסכולת חמשת האלמנטים של הפילוסופיה הסינית, אשר משמש כבסיס לחקר עבודתה של אביטל סבג הנפלאה ויישומה המעשי במטבח ובחיים. כמי שמאמינה שההעמדה והאסתטיקה הם חלק בלתי נפרד מחווית האוכל שלנו, אביטל שמה דגש רב על העיצוב האומנותי של הספר.

הספר מטובל בתובנות ובטיפים, בסיפורי חיים ובאנקדוטות מחוייכות ובצילומים מרהיבים המשרים אווירה ביתית נעימה והופכים את הבישול עימו לחוויה מיוחדת.


רשימות קריאה בהן מופיע חמש עונות במטבח - בישול טבעוני ברוח הזן
בריאות ורפואה משלימה - ספרים למכירה - תמרה | תמרה בת מר"ג, פרדס חנה, זכרון יעקב רמלה ומשלוחים רשימת הקריאה עודכנה לפני ארבעה שבועות


פרסומת







©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ