סלטים

רפי כהן

יצא לאור ע"י הוצאת כתר, בשנת 2013, מכיל 208 עמודים, בישול ואפיה »


הוסף לסל
קנה חדש: ₪138.00 ₪124.20





ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנות
0 בנים   1 בנות
799 התעניינו בספר

תקציר הספר
סלטים: הספרדים קוראים להם "טאפאס", האיטלקים – "אנטיפסטי", הטורקים – "מזה" ובערבית הם נקראים "סלאטה" או "סלאטאט". סלט יכול להיות חי, אבל גם מבושל, מטוגן, קלוי על האש או אפוי בתנור. הוא יכול להיות קר או חם, עשוי מירקות, אבל לא רק.

הספר סלטים הוא חגיגה אמיתי של טעמים, מעשה ידיו של רפי כהן, השף של מסעדת "רפאל" הידועה ואחד השפים המוערכים והמוכשרים בישראל.

באהבה אין קץ, ומתוך כבוד עמוק למסורת, מוביל אותנו רפי כהן למטבח הפרטי המעולה שלו, לניחוחות ולטעמים מופלאים, לצבעוניות עזה ולעושר קולינרי נדיר.




לקט ספרים מאת רפי כהן
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של רפי כהן






©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ