|
|
|
תקציר הספר
סלטים: הספרדים קוראים להם "טאפאס", האיטלקים – "אנטיפסטי", הטורקים – "מזה" ובערבית הם נקראים "סלאטה" או "סלאטאט". סלט יכול להיות חי, אבל גם מבושל, מטוגן, קלוי על האש או אפוי בתנור. הוא יכול להיות קר או חם, עשוי מירקות, אבל לא רק.
הספר סלטים הוא חגיגה אמיתי של טעמים, מעשה ידיו של רפי כהן, השף של מסעדת "רפאל" הידועה ואחד השפים המוערכים והמוכשרים בישראל.
באהבה אין קץ, ומתוך כבוד עמוק למסורת, מוביל אותנו רפי כהן למטבח הפרטי המעולה שלו, לניחוחות ולטעמים מופלאים, לצבעוניות עזה ולעושר קולינרי נדיר.
הספר סלטים הוא חגיגה אמיתי של טעמים, מעשה ידיו של רפי כהן, השף של מסעדת "רפאל" הידועה ואחד השפים המוערכים והמוכשרים בישראל.
באהבה אין קץ, ומתוך כבוד עמוק למסורת, מוביל אותנו רפי כהן למטבח הפרטי המעולה שלו, לניחוחות ולטעמים מופלאים, לצבעוניות עזה ולעושר קולינרי נדיר.
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים