![]() |
|
|
תקציר הספר
לאחר ההצלחה הגדולה של הספר הראשון- פשוט טעים המתוקים יוצא הספר השני, פשוט טעים- המלוחים – עם רענון, חדשנות, פשטות של מנות טעימות מחומרים זמינים ותהליכים ברורים ושווים לכל נפש- מתכונים שבמהרה יהיו חלק ממתכוני הבית שלכם.
השפית והעיתונאים אביגיל מייזליק איגדה לנו בספר אחד זכרונות של מאפים מהמטבח של פעם, ומחזירה אותנו לחוויית בישול נעימה קלה ומהירה עם מגוון של מתכונים: סלטים, ממולאים, חמוצים, לחמים, מאפים ועוד הרבה פינוקים שקלים להכנה, ובעיקר טעימים, שמתאימים לכל מטבח - ובעיקר למי שרוצה לפנק ולשמח ואין לו זמן.
השפית והעיתונאים אביגיל מייזליק איגדה לנו בספר אחד זכרונות של מאפים מהמטבח של פעם, ומחזירה אותנו לחוויית בישול נעימה קלה ומהירה עם מגוון של מתכונים: סלטים, ממולאים, חמוצים, לחמים, מאפים ועוד הרבה פינוקים שקלים להכנה, ובעיקר טעימים, שמתאימים לכל מטבח - ובעיקר למי שרוצה לפנק ולשמח ואין לו זמן.
לקט ספרים מאת אביגיל מייזליק
שם הספר |
---|
טעם של פסח |
מאכלים חלביים |
פשוט טעים - תבשילים - פשוט טעים #3 |
פשוטעים 2 כרכים |
אפייה בריאה - כריכה קשה |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אביגיל מייזליק
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים