![]() |
|
|
תקציר הספר
לא רק באמריקה, העולם כולו משתגע על קאפקייקס, ועתה הם כאן אצלנו!
מה יש בהם, בקאפקייקס האמריקאיים, שלפתע הפכו לטרנד החם ביותר בעולם האפייה? האם זה בזכות הציפויים המרהיבים? טעמם הנפלא? או שמא קלות ההכנה?
ובכן, קאפקייקס הם כל האמור לעיל ועוד - הם מתאימים לכל אירוע וניתן לגוון וליצור מהם מאפים ברמה של קונדיטורית גורמה אמיתית. בעזרתה של השף קונדיטור ויולה גורן, מחלוצת הקאפקייקס בארץ ובעלת החנות ובית הקפה Viola's Cupcakes, נלמד להכין קאפקייקס מקוריים כמו קאפקייקס מסקרפונה, צימוקים ומרסלה, קאפקייקס טירמיסו או קאפקייקס קוקה קולה. נלמד לשדרג אירועים בעזרת קאפקייקס לימי הולדת, לחגיגות ברית או בריתה ולחגים ומועדים ואפלו נלמד להכין קאפקייקס מלוחים.
כל מתכון מתאים לשני גדלים של קאפקייקס - לגודל סטנדרטי ולקאפקייקס קטנטנים, שנאכלים בשני ביסים.
ויולה גורן היא בוגרת של כמה בתי ספר לבישול, מן היוקרתיים בעולם:
The California Culinary Academy בסן פרנסיסקו, בית הספר לניפוח סוכר בשוויץ ובית הספר לבישול באיטליה. היא השתלמה בעבודה ב- La Brea Bakery, המאפייה המפורסמת בלוס אנג'לס, במלון Beverly Wilshire בבוורלי הילס ובהילטון תל אביב.
גורן הקימה מאפייה בסגנון צרפתי-אמריקאי ושיווקה למסעדות ובתי קפה ברחבי הארץ. לאחר מכן הקימה בתי קפה בתל אביב ובגבעתיים ולימדה בבית הספר הישראלי לבישול "אסטלה". כיום מקדישה ויולה את זמנה לאפיית הקאפקייקס המיוחדים שלה בחנות שפתחה ברחוב דיזינגוף בתל אביב.
מה יש בהם, בקאפקייקס האמריקאיים, שלפתע הפכו לטרנד החם ביותר בעולם האפייה? האם זה בזכות הציפויים המרהיבים? טעמם הנפלא? או שמא קלות ההכנה?
ובכן, קאפקייקס הם כל האמור לעיל ועוד - הם מתאימים לכל אירוע וניתן לגוון וליצור מהם מאפים ברמה של קונדיטורית גורמה אמיתית. בעזרתה של השף קונדיטור ויולה גורן, מחלוצת הקאפקייקס בארץ ובעלת החנות ובית הקפה Viola's Cupcakes, נלמד להכין קאפקייקס מקוריים כמו קאפקייקס מסקרפונה, צימוקים ומרסלה, קאפקייקס טירמיסו או קאפקייקס קוקה קולה. נלמד לשדרג אירועים בעזרת קאפקייקס לימי הולדת, לחגיגות ברית או בריתה ולחגים ומועדים ואפלו נלמד להכין קאפקייקס מלוחים.
כל מתכון מתאים לשני גדלים של קאפקייקס - לגודל סטנדרטי ולקאפקייקס קטנטנים, שנאכלים בשני ביסים.
ויולה גורן היא בוגרת של כמה בתי ספר לבישול, מן היוקרתיים בעולם:
The California Culinary Academy בסן פרנסיסקו, בית הספר לניפוח סוכר בשוויץ ובית הספר לבישול באיטליה. היא השתלמה בעבודה ב- La Brea Bakery, המאפייה המפורסמת בלוס אנג'לס, במלון Beverly Wilshire בבוורלי הילס ובהילטון תל אביב.
גורן הקימה מאפייה בסגנון צרפתי-אמריקאי ושיווקה למסעדות ובתי קפה ברחבי הארץ. לאחר מכן הקימה בתי קפה בתל אביב ובגבעתיים ולימדה בבית הספר הישראלי לבישול "אסטלה". כיום מקדישה ויולה את זמנה לאפיית הקאפקייקס המיוחדים שלה בחנות שפתחה ברחוב דיזינגוף בתל אביב.
קוראים עכשיו
התחילה לקרוא לפני 14 שנים ו-9 חודשים
|
התחילה לקרוא לפני 14 שנים ו-11 חודשים
|
לקט ספרים מאת ויולה גורן
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של ויולה גורן
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים