![]() |
|
|
תקציר הספר
אנשים מקשטים עוגות מאות בשנים כדי להכין פסלים מורכבים אכילים המעניקים לחג, ליום ההולדת ולאירועים חשובים רבים אחרים ייחוד, יופי והנאה. גם אם אינכם שפים או קונדיטורים מדופלמים - הספר הזה הוא בשבילכם. הספר ילווה אתכם צעד אחר צעד בלימוד מלאכת הפיסול והקישוט בבצק סוכר. זכרו שעוגות הן מוצר שניתן לעצב ולקשט כיד הדמיון הטובה עליכם!
מה בספר?
* פיסול מרציפן
* עיטור ברויאל אייסינג
* זילוף בפרחים
* עוגות מעוצבות בבצק סוכר
* ציור על עוגה
* פיסול דמויות בבצק סוכר
* עיצוב פרחי סוכר
* מתיחת סוכר וניפוח סוכר
* מבחר עוגות מפוסלות
זהבה הולצמן, מדריכה ותיקה ומנוסה בקישוט עוגות ובעיצוב בסוכר, למדה את רזי המקצוע אצל טובי המומחים באנגליה. מאז שובה לארץ, לפני כעשרים שנה, היא מלמדת את התחום בבתי ספר לבישול ובבתי מלון יוקרתיים ברחבי הארץ. זהבה מפרסמת בקביעות כתבות על יסודות הפיסול והקישוט בבצק סוכר ואף הקימה את "המרכז לאומנות הסוכר", בית הספר הראשון בארץ לאומנות הסוכר. ראו עוד באתר www.tastedector.com
מה בספר?
* פיסול מרציפן
* עיטור ברויאל אייסינג
* זילוף בפרחים
* עוגות מעוצבות בבצק סוכר
* ציור על עוגה
* פיסול דמויות בבצק סוכר
* עיצוב פרחי סוכר
* מתיחת סוכר וניפוח סוכר
* מבחר עוגות מפוסלות
זהבה הולצמן, מדריכה ותיקה ומנוסה בקישוט עוגות ובעיצוב בסוכר, למדה את רזי המקצוע אצל טובי המומחים באנגליה. מאז שובה לארץ, לפני כעשרים שנה, היא מלמדת את התחום בבתי ספר לבישול ובבתי מלון יוקרתיים ברחבי הארץ. זהבה מפרסמת בקביעות כתבות על יסודות הפיסול והקישוט בבצק סוכר ואף הקימה את "המרכז לאומנות הסוכר", בית הספר הראשון בארץ לאומנות הסוכר. ראו עוד באתר www.tastedector.com
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים