|
Field Guide to Herbs & Spices: How to Identify, Select, and Use Virtually Every Seasoning at the Market (Field Guide To...)Aliza Green
יצא לאור ע"י הוצאת Quirk Books,
שפת הספר: אנגלית |
|
תקציר הספר
Herbs and spices make everything taste better but can you tell your thyme from your sage? Do you know the difference between dill and rosemary? Where can you find hyssop or rose geranium?
Field Guide to Herbs & Spices is here to help. With color photographs of more than 200 different international seasonings, you'll soon be flavoring your dishes like a pro. Award-winning chef Aliza Green shows the basic history of these spices (saffron used to be worth more than gold!), its season (if applicable), names in other languages, a recipe featuring the seasoning, and much more. This handy field guide will make all of your meals complete!
פרסומת
לקט ספרים מאת Aliza Green
| שם הספר |
|---|
| Starting with Ingredients |
| Field Guide to Seafood: How to Identify, Select, and Prepare Virtually Every Fish and Shellfish at the Market |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Aliza Green
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים