|
Mid-Atlantic (American Regional Cooking Library; Culture, Tradition, and History) Joyce Libal |
Mid-Atlantic (American Regional Cooking Library; Culture, Tradition, and History)Joyce Libal
יצא לאור ע"י הוצאת Mason Crest Publishers,
שפת הספר: אנגלית |
|
תקציר הספר
Did you know? That American Indian cooks were probably the first to make chowders? That bleenies are potato pancakes, a traditional dish at Mid-Atlantic church suppers and block parties? That hush puppies may have gotten their name from cooks who were trying to quiet hungry dogs? And that City 'Chicken' was once a fancy, expensive dish in the Mid-Atlantic states? This volume of the "American Regional Cooking Library" provides a hearty helping of Mid-Atlantic history, traditions, culture, and recipes. From Philly Cheese-Steaks to Maryland Crabcakes, easy and informative recipes will allow you to sample the flavors of the Mid-Atlantic!
פרסומת
לקט ספרים מאת Joyce Libal
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Joyce Libal
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים