|
Crust and Crumb: Master Formulas for Serious Bread BakersPeter Reinhart
יצא לאור ע"י הוצאת Ten Speed Press,
שפת הספר: אנגלית |
|
תקציר הספר
Discover the true heart and soul of bread in CRUST & CRUMB, from whole-wheat, sourdough, and rye to pita, focaccia, and naan. In this classic cookbook, expert baker Peter Reinhart shows how to produce phenomenal bread, explaining each step of the process in detail and giving you knowledge and confidence to create countless variations of your own.
פרסומת
לקט ספרים מאת Peter Reinhart
| שם הספר |
|---|
| The Bread Baker's Apprentice: Mastering the Art of Extraordinary Bread |
| Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary Flavor |
| Peter Reinhart's Artisan Breads Every Day |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Peter Reinhart
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים