|
Peter Reinhart's Whole Grain Breads: New Techniques, Extraordinary FlavorPeter Reinhart
יצא לאור ע"י הוצאת Ten Speed Press,
שפת הספר: אנגלית |
|
תקציר הספר
With this whole grain follow-up to the acclaimed BREAD BAKER'S APPRENTICE, home and professional bakers will be making whole grain loaves so delicious that they put white breads to shame. After much tinkering and trial and error (with help from more than 250 recipe testers), beloved baking instructor Peter Reinhart has improved and simplified his groundbreaking delayed fermentation method to successfully meet the whole grain challenge with less hands-on time in the kitchen. Including recipes for both partial and 100-percent whole grain hearth, sandwich, and specialty breads, PETER REINHART'S WHOLE GRAIN BREADS is the definitive guide to baking incredible and healthful artisan-quality bread.
פרסומת
לקט ספרים מאת Peter Reinhart
| שם הספר |
|---|
| The Bread Baker's Apprentice: Mastering the Art of Extraordinary Bread |
| Crust and Crumb: Master Formulas for Serious Bread Bakers |
| Peter Reinhart's Artisan Breads Every Day |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Peter Reinhart
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים