|
The New Glucose Revolution: Low GI Eating Made EasyDr. Dr. Jennie Brand-Miller M.D. M.D.
יצא לאור ע"י הוצאת Da Capo Press,
שפת הספר: אנגלית |
|
תקציר הספר
In Everyday Low GI Eating, the authors of the New York Times bestseller The New Glucose Revolution show readers how to choose low-GI carbohydrates—the ones that produce only small fluctuations in our blood glucose levels—so that they feel fuller longer and increase their energy levels, making weight loss achievable and sustainable. Jennie Brand-Miller and Kaye-Foster-Powell, along with Philippa Sandall, offer a simple overview of the GI and why it's such an effective dietary tool; a list of the top 100 low-GI foods divided into easy-to-follow sections such as fruit and veggies, breads and cereals, legumes, nuts, and indulgences; tips on low-GI cooking and shopping; and much more. Complete with a 7-day low-GI meal plan to start readers off on the right foot, Everyday Low GI Eating is a one-stop resource for all those looking for an easy way to make the switch to a low-GI lifestyle.
פרסומת
לקט ספרים מאת Dr. Dr. Jennie Brand-Miller M.D. M.D.
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Dr. Dr. Jennie Brand-Miller M.D. M.D.
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים