![]() |
The Gluten-Free Gourmet Cooks Fast and Healthy: Wheat-Free and Gluten-Free with Less Fuss and Less FatBette Hagman
יצא לאור ע"י הוצאת Holt Paperbacks,
שפת הספר: אנגלית |
|
תקציר הספר
This is the perfect book for those who must put together a gluten-free meal at the of the long working day. From the author of The Gluten-free Gourmet, 2nd edition, here are more than 275 recipes for gluten-free pasta, baking, and soup mixes that are as easy to use as anything from the grocery store. With new bean flours to add to the other gluten- free flours, there are also fantastic recipes for breads, cakes, cookies, pies, and pastries.
פרסומת
לקט ספרים מאת Bette Hagman
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Bette Hagman
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים