|
More from the Gluten-free Gourmet: Delicious Dining Without WheatBette Hagman
יצא לאור ע"י הוצאת Holt Paperbacks,
שפת הספר: אנגלית |
|
תקציר הספר
Bette Hagman's first book, The Gluten-free Gourmet, brought good-tasting food back into the lives of the millions who are intolerant to the gluten in wheat, oats, barley, or rye, or who are allergic to wheat. Responding to a flood of requests for "more, more, more," she offers more than 265 additional gluten-free recipes for tasty meals. Now with a gourmet look, this book is as irresistible as ever for gluten-intolerant chefs and their families.
פרסומת
לקט ספרים מאת Bette Hagman
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Bette Hagman
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים