![]() |
|
|
תקציר הספר
The revolutionary approach of Starting with Ingredients will transform the way we shop, prepare, cook, and even think about food.
Each chapter focuses on a single ingredient. The accompanying recipes in Chef Aliza Green’s culinary tour de force demonstrate the broad range of possibilities for each ingredient, utilizing a variety of cooking methods, flavors, and ethnic inspirations.
This innovative work is the product of Green’s ceaseless culinary curiosity and in-depth knowledge of ingredients. With these tools, she has created hundreds of clear and imaginative recipes that will enable experienced and fledgling home chefs to recognize how foods should look and behave, their fragrance and feel, their seasonal changes, how they are transformed by different cooking methods, and their flavor affinities. Extensive sidebars satisfy the most curious epicure.
פרסומת
לקט ספרים מאת Aliza Green
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Aliza Green
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים